ایستگاه دانشجویی - کارآموزی کارخانه آرد والسی قائن
درباره فروشگاه
ایستگاه دانشجویی با چندین فروشگاه فعال در خدمت دانش آموزان و دانشجویان گرامی است.
موضوعات
گزارشات
تاریخ تاسیس : 1394/08/15
تعداد محصولات اضافه شده : 11
تعداد فروشهای کاربر : 4
افراد آنلاین :
رنک فروش کاربر :

   کارآموزی کارخانه آرد والسی قائن

رضا 1393/05/25 دسته بندی : كارآموزی 0
مقدمه
فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .
آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود. 
اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد. 



مقدمه   1
اصطلاحات و تعاریف 2
آزمایشات 4
روش کار 5
نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه 16
تأسیسات – طراحی – تسهیلات 17
شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد 19
مقدمه
 اصطلاحات و تعاریف
آزمایشات :
1 ) رطوبت :
2) میزان خاکستر :
3) اندازه گیری گلوتن گندم و آرد
4) میزان اسیدیته موجود در آرد :
روش کار :
الف - کنترل و نگهداری گندم
1- کنترل گندم ورودی
2- جدا سازی و تفکیک گندم
3- ذخیره سازی و نگهداری گندم
جدا کننده مغناطیسی
جداکننده ( سپراتور )
شن گیر
ترییور ( دستگاه جداکننده بذر اصلی از سایر بذرها و ناخالصی ها )
پوستگیر
کانال هوا ( آسپیراتور )
آسپیراتور ترکیبی
ج – نم زدن و حالت دادن

فرایند نم زدن و حالت دادن
نم زدن
-1 – نم زن پیاله ای / پیمانه ای
2 -2– نم زن با استوانه مدرج
2 – 3- دستگاه تنظیم کننده پیوسته رطوبت
د ـ فرایند تهیه آرد
مرحله شکافتن دانه
1-1-مرحله خردکردن
الک کردن
3- دستگاه تصفیه کننده
ه- محصولات نهایی فرایند تهیه آرد
و – بسته بندی و ذخیره آرد
تأ سیسات – طراحی – تسهیلات
ایمنی انبارها
امینی لوله های مورد استفاده در کارخانه با توجه به نوع سیال آن
ایمنی کارگران
 
 تعداد 40 صفحه کاملا مرتب شده 
 
 
 

-

خرید و دانلود | 5,000 تومان

گزارش تخلف به پلیس سایت
مطالب مرتبط